Tuotan kiinnostavaa tekstiä asiakaslehtiin ja uutiskirjeisiin ja koukuttavia sisältöjä sosiaaliseen mediaan. Viilaan sisäisen viestinnän kanavat ja käytännöt kohdilleen ja herätän miettimään, mikä on oleellista. Autan pukemaan ajatukset sanoiksi merkittävää puhetta tai tärkeää tiedotetta varten.

Minkä saat paperille, se on olemassa. Hienot ajatuksesi ansaitsevat tulla kerrotuksi muillekin!

Harriet U

Tarvitsetko mainosääntä radio- tai tv-mainokseen tai kaipaatko lukijaa äänikirjallesi? Autan mainosten sisällöissä ja tarvittaessa erilaiset spiikkaukset luonnistuvat ammattitaidolla. Viestintäpalvelut ovat käytettävissäsi projektiluontoisesti tai vaikka yksi tekstikokonaisuus kerrallaan.

Viestintäohjelmat

Tulen apuun viestintäohjelmaprosessiin silloin, kun halutaan selkiyttää viestinnällistä suuntaa ja tehdä näkyväksi yrityksen tai yhteisön toimintaa. Näin saadaan vaikuttavuutta viestintään. Viestintäohjelma perustuu yrityksen tai yhteisön strategiaan.

Somen sisältöstrategiat

Silloin, kun halutaan, että kaikille on selvää mitä somekanavia yrityksellänne tai yhteisöllänne on, miten niissä toimitaan ja miten sisällöntuotantoa koordinoidaan, kannattaa tehdä somestrategia. Tulen mielelläni apuun! Löydät yhteystietoni ja tarjouspyyntölomakkeen täältä.

Lahjaksi tarina

Anna lahjaksi tarina hänelle, jolla on jo tavaraa riittämiin. Tarina voi olla esimerkiksi elämäntarina, tarina jostakin roolista käsin (äidille, isälle, ystävälle) tai yrittäjätarina. Kirjoitan tarinan haastattelun pohjalta, mahdollista julkaisukanavaa voimme pohtia yhdessä. Olen kynä sinun ajatuksillesi! Ollaan yhteydessä!

Viestiä voi kirkastaa ja kiteyttää, minä autan sinua siinä!

Harriet U
Kuva: Kaisa Sirén